vacature

Zoek je een uitdagende ICT baan met veel verantwoordelijkheid? Dan ben jij misschien de Cloud Operator / Support Engineer die wij zoeken! Je vindt het leuk om te werken in de Cloud en je beschikt over de benodigde kennis als het gaat om VoIP, netwerk- en internetverbindingen. Je helpt mee met het implementeren van omgevingen. Office365, Sharpoint, VoIP, internetverbindingen en lokale netwerk beheer op afstand; dat klinkt bij jou bekend in de oren. Bekijk hier de volledige vacature en misschien zit jij straks wel bij ons in het team.

Wat ga je doen?

Als Cloud Operator beantwoord jij tweedelijns vragen voor partners en eerstelijns vragen voor onze eindklanten. Je biedt oplossingen voor kleine ICT incidenten en vraagstukken.

Voornamelijk zit je op ons mooie kantoor in Rotterdam, maar na verloop van tijd krijg je de kans om naar onze partners en klanten te gaan. Dan help je ze om een probleem op te lossen of om bijvoorbeeld een nieuwe Cloud-omgeving te implementeren. Hierbij ben jij verantwoordelijk voor het voorbereiden, organiseren, uitvoeren en het succesvol opleveren van de implementatie bij partners en hun klanten.

Meedenken met partners

Meedenken met een partner is voor jou ook geen probleem. Je hebt een luisterend oor en kan daardoor de wensen van (bestaande en nieuwe) partners en hun klanten vertalen naar passend advies binnen ons dienstenpakket, zowel telefonisch als op locatie.

Wie zoeken wij?

Als Cloud Operator vind je het leuk om in de Cloud te werken en je beschikt over de benodigde kennis als het gaat om VoIP, netwerk- en internetverbindingen (pré). Met minimaal een MBO-4 diploma richting ICT en jouw relevante werkervaring (minstens 2 jaar) kan jij makkelijk instromen. ‘Networking’ en ‘LAN/WAN’ is geen onbekend terrein voor jou en je hebt ervaring met Office365, Exchange, Sharepoint en Windows Servers. Daarnaast ben je klantvriendelijk en communicatief sterk.

Dus in het kort:

– Minimaal MBO – ICT niveau 4.

– Minimaal 2 jaar relevante werkervaring.

– Affiniteit met werken in de Cloud.

– Ervaring met VoIP communicatie is een pré.

– Ervaring met Microsoft Office 365, Exchange, Sharepoint en Windows servers.

– Kennis van Networking, LAN/WAN.

– Communicatief sterk en klantvriendelijk.

Wat bieden wij?

Wij bieden een uitdagende baan met veel eigen verantwoordelijkheid. Er is ruimte voor eigen initiatief en de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. Denk aan een cursus volgen om jouw kennis naar een hoger niveau te tillen. Ook kan je bij ons de juiste certificaten halen van de VoIP-platformen waar wij mee werken.

Verder…

– Uiteindelijk is het mogelijk om een vast contract te krijgen.

– Salaris in overleg. Dit zal worden gebaseerd op jouw leeftijd, je ervaring en je opleiding.

– Secundaire arbeidsvoorwaarden.

Een leuke ICT baan met je eigen werkplek met 2 beeldschermen, een desktop met SSD en een razendsnelle glasvezelverbinding. Ook kan je de hele dag door heerlijke bonenkoffie drinken. Hou je meer van thee? Dat is ook zo gepiept met onze Quooker kraan.

Hebben we je al overgehaald? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar info@telecomkb.nl. Tot snel!