Project omschrijving

VoIP is het nieuwe bellen

VoIP, ofwel Voice over Internet Protocol is de telefonieoplossing die het mogelijk maakt om over een internetverbinding te bellen of gebeld te worden. Door gebruik te maken van software, zoals Xelion en 3CX wordt de kwaliteit van uw telefoon verbeterd. Dit biedt bedrijven (en hun klanten) die overstappen naar VoIP ontzettend veel mogelijkheden.

Xelion – Functionaliteiten voor iedere organisatie

VoIP is de standaard geworden in zakelijke vaste telefonie. Beter zakelijk bereikbaar en een ruim scala aan mogelijkheden maken bellen over het internet populair. Xelion biedt een zeer complete telefooncentrale in de Cloud, waarbij een rijk pallet aan functionaliteiten standaard bij de prijs zijn inbegrepen. Hierdoor is een Xelion-centrale de perfecte keuze voor ondernemers!

Lees meer over Xelion

3CX – VoIP Powerhouse

3CX is, in de VoIP wereld, dé telefonieoplossing in de Cloud. Met dit VoIP-systeem kunt u gemakkelijk uw eigen bedrijfscommunicatie of die van uw klanten op orde brengen. Medewerkers die altijd, overal en vanaf de vaste telefoon, PC, laptop of smartphone kunnen bellen en gebeld kunnen worden zijn onderdeel van een optimale bereikbaarheid van een organisatie.

Lees meer over 3CX

SIP Trunks

Een SIP Trunk, de enige logisch stap na het kiezen van de VoIP-centrale. De SIP Trunk zorgt voor de beste kwaliteit lijnen en zorgt ervoor dat uw eigen telefooncentrale verbinding kan maken met het netwerk van TelecoMKB Services. Zo creëert u een VoIP-telefooncentrale met eigen telefoonnummers voor u en uw klanten.

Lees meer over SIP Trunks

Voordelen als partner

Wordt partner van TelecoMKB Services en krijg de mogelijkheid om onze telefoonoplossingen, zoals Xelion, 3CX en VaMo tegen onze inkoopprijs aan te schaffen. Vergroot uw assortiment, verhoog uw marges en wordt nog interessanter voor potentiële klanten. Neem contact met ons op voor meer informatie en om een gesprek in te plannen.

TELEFONIE EXPERTS

Onze experts George

George

“Hosted VoIP telefonie is de beste verbeteringsslag dat ieder bedrijf kan maken. Vele aspecten als het doen van zaken gaat ineens zoveel makkelijker.”

Onze expert Aaron

Aaron

“VoIP telefonie is momenteel de beste manier voor bedrijven om te communiceren.”

Laat ons u er meer over vertellen

De mogelijkheden qua Telefonie zijn eindeloos. Laat ons u meer vertellen wat het voor uw organisatie kan betekenen.

Uw naam (verplicht)

Uw bedrijfsnaamnaam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoonnumer

Onderwerp

Uw bericht

CAPTCHA code:
captcha
Voer aub de CAPTCHA code hieronder in en druk op “Verzenden”