Project omschrijving

Onze oplossingen

Elke organisatie heeft zo haar eigen variabelen waar rekening mee gehouden moet worden. Denk aan telefonie voor kantoor, onderweg, thuis of in het weekend. De telefonie-oplossingen van TelecoMKB Services zijn daarom op maat gemaakt en overal, waar internet beschikbaar is, te bedienen. Onze internet-oplossingen stemmen wij ook af op uw wensen.

Door onze kennis over VoIP, internet en netwerken weten wij wat uw organisatie nodig heeft. Wij denken daarom ook graag met u mee en adviseren wij waar uw bedrijf baad bij heeft. Wanneer wij een oplossing voor u klaarzetten zijn flexibiliteit en begrip voor uw onderneming onze belangrijkste uitgangspunten

Ons streven

Een klanttevredenheid van 100% is waar TelecoMKB Services naar streeft. Hiermee willen wij de klanten op lange ter aan ons binden. Zo ontstaat een win-win situatie waarbij de klant snelle oplossingen krijgt.

Een bedrijf is zo sterk als de support die zij leveren. Daarom hecht TelecoMKB Services veel waarde aan goede support. Elke dag doen wij weer ons best om u zo goed mogelijk te helpen met eventuele vraagstukken. Wij adviseren, kijken met u mee en monitoren proactief waar dat nodig is. Zo kunnen wij preventief handelen.

Laat ons u er meer over vertellen

Heeft een vraag over de missie en visie van TelecoMKB Services? Vul het formulier in en laat ons u meer vertellen waar wij voor staan en wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen.

Uw naam (verplicht)

Uw bedrijfsnaamnaam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoonnumer

Onderwerp

Uw bericht

CAPTCHA code:
captcha
Voer aub de CAPTCHA code hieronder in en druk op “Verzenden”