Project Description

Over TelecoMKB Services

Elke organisatie heeft zo haar eigen variabelen waar rekening mee gehouden moet worden. Denk aan telefonie voor kantoor, onderweg, thuis of in het weekend. De telefonie-oplossingen van TelecoMKB Services zijn daarom op maat gemaakt en overal, waar internet beschikbaar is, te bedienen. Onze internet-oplossingen stemmen wij ook af op uw wensen.

Lees meer over TelecoMKB Services

Onze Experts

TelecoMKB Services is onderverdeeld in verschillende afdelingen om te zorgen dat alle processen binnen het bedrijf soepel verlopen. Iedere afdeling heeft zijn eigen expert. Benieuwd wie er allemaal bij TelecoMKB Services werken?

Lees meer over Onze Experts

Word Partner

Word partner bij TelecoMKB Services en krijg de mogelijkheid om onze diensten aan te schaffen tegen onze inkoopprijs. Verbreedt zo uw assortiment en verhoog uw marges. Als partner kunt u al onze diensten zowel full-services als white label aanbieden aan uw klanten.

Lees meer over Word Partner

Vacatures

Wil jij de kans krijgen om mee te groeien binnen onze snel groeiende organisatie? TelecoMKB Services is opzoek naar personen met affiniteit voor ICT om ons team te komen versterken. Wij zijn ook een Erkend Leerbedrijf voor het MBO en bieden diverse stageplaatsen aan. Bekijk onze vacatures en wie weet ziet jouw droombaan of droomstage er wel tussen.

Lees meer over Vacatures