Project omschrijving

De toekomst is online

Er is veel mogelijk op het gebied van online diensten. Denk bijvoorbeeld aan een eigen domein met een hostingpakket waar u een gloednieuwe website op kunt laten draaien. TelecoMKB Services biedt een groot aantal online diensten waar ongetwijfeld een of meerdere bij zitten die interessant voor u zijn.

Webhosting

Wij geloven dat ondernemers willen blijven ondernemen. U komt veelal in een proces waarbij technische termen met betrekking tot webhosting u om de oren vliegen. Om dit voor u als ondernemer uit handen te nemen, bieden wij hosting support. U geeft aan wat u wilt en wij zorgen ervoor dat dit gebeurt. Gewoon één partij die het regelt. Geen gezeur. Wij zorgen dat het werkt.

Lees meer over Webhosting

Domeinregistratie

Het voordeel van domeinregistratie is dat uw website gemakkelijker kan worden gevonden. Daarnaast draagt domeinregistratie bij aan de professionele uitstraling van uw bedrijf of instelling en zullen uw commerciële mogelijkheden toenemen. Wij bieden niet alleen domeinregistratie aan, maar voorzien uw bedrijf of instelling tevens van andere diensten waaronder domeinverhuizing.

Lees meer over Domeinregistratie

ONLINE EXPERTS

Lars

“Geen bedrijf kan tegenwoordig meer zonder sterke aanwezigheid op het internet. Denk alleen al aan de potentiële klanten die op uw website kijken. Zorg daarom dat alles online goed voor u geregeld is.”

Laat ons u er meer over vertellen

De mogelijkheden van Online zijn eindeloos. Laat ons u meer vertellen wat het voor uw organisatie kan betekenen.

Uw naam (verplicht)

Uw bedrijfsnaamnaam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoonnumer

Onderwerp

Uw bericht

CAPTCHA code:
captcha
Voer aub de CAPTCHA code hieronder in en druk op “Verzenden”