Online

Online2018-02-21T10:52:32+00:00

Project Description

De toekomst is online

Er is veel mogelijk op het gebied van online diensten. Denk bijvoorbeeld aan een eigen domein met hostingpakket waar u een gloednieuwe website op kan laten draaien. TelecoMKB Services biedt een groot aantal online diensten waar er ongetwijfeld een of meerdere bij zitten die voor u interessant zijn.

Webhosting

Wij geloven dat ondernemers willen blijven ondernemen. U komt veelal in een proces waarbij technische termen als .nl, .com, forwarding, standaard email box of niet, php of html, database, adwords en analytics, u om de oren vliegen. Om dit voor u als ondernemer uit handen te nemen bieden wij hosting support. U geeft aan wat u wilt en wij zorgen dat het gebeurt. Gewoon één partij die het regelt. Geen gezeur. Wij zorgen dat het werkt.

Lees meer over Webhosting

Domeinregistratie

Het voordeel van domeinregistratie is dat uw website gemakkelijker wordt gevonden. Daarnaast draagt domeinregistratie bij aan de professionele uitstraling van uw bedrijf of instelling en zullen uw commerciële mogelijkheden toenemen. Wij bieden niet alleen domeinregistratie aan, maar voorzien tevens uw bedrijf of instelling van andere diensten waaronder domeinverhuizing.

Lees meer over Domeinregistratie

ONLINE EXPERTS

telecomkb services

Ziggy

“Geen bedrijf kan tegenwoordig meer zonder sterke aanwezigheid op het internet. Denk alleen al aan de potentiële klanten die op uw website kijken. Zorg daarom dat alles online goed voor u geregeld is.”

Laat ons u er meer over vertellen

De mogelijkheden van Online zijn eindeloos. Laat ons u meer vertellen wat het voor uw organisatie kan betekenen.

CAPTCHA code:
captcha
Voer aub de CAPTCHA code hieronder in en druk op “Verzenden”