Project omschrijving

Alles begint met een goed, stabiel netwerk

Een goed netwerk is een van de basisbehoeften voor een bedrijf. Als de verbinding slecht is, kan dit betekenen dat er minder productie wordt gedraaid wat resulteert in minder inkomsten. TelecoMKB Services kan u helpen bij het kiezen voor de juiste apparatuur voor uw bedrijf.

Routers

Een router verdeelt de internetverbinding over alle apparaten die binnen uw bedrijf verbinding maken met het netwerk. Een router is het hart van uw netwerk.

Lees meer over Routers

Switches

Met behulp van een betrouwbare Switch is het mogelijk PoE apparaten via de netwerkkabel te voorzien van stroom. Onze PoE switches van Draytek beschikken over Gigabit ethernet poorten en zijn o.a. te gebruiken in combinatie met IP telefoons, IP camera’s en access points met PoE ondersteuning.

Lees meer over switches

Servers

Met een eigen server zorgt u ervoor dat uw data centraal beschikbaar is voor al uw medewerkers. Zo kunnen zij makkelijk toegangsrechten krijgen en snel data onderling delen via het bedrijfsnetwerk wat hier omheen is gebouwd.

Mogelijkheden tot het maken van back-ups draagt bij tot een hogere betrouwbaarheid van de server. Als er iets kwijt raakt, kunt u simpelweg de back-up terugplaatsen.

Lees meer over Servers

Netwerkbeheer

VigorACS SI van DrayTek is een speciaal voor de System Integrator ontwikkeld management systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat de DrayTek producten snel en eenvoudig centraal beheerd kunnen worden.

Lees meer over Netwerkbeheer

NETWERK EXPERTS

Onze expert Aaron

Aaron

“Benieuwd hoe u uw bedrijfsinfrastructuur kunt verbeteren? Wij helpen u hier graag mee.”

Laat ons u er meer over vertellen

De mogelijkheden qua Netwerken zijn eindeloos. Laat ons u meer vertellen wat het voor uw organisatie kan betekenen.

Uw naam (verplicht)

Uw bedrijfsnaamnaam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoonnumer

Onderwerp

Uw bericht

CAPTCHA code:
captcha
Voer aub de CAPTCHA code hieronder in en druk op “Verzenden”