Netwerken

Netwerken2017-07-19T14:57:56+00:00

Project Description

Alles begint met een goed, stabiel netwerk

Een goed netwerk is de levenslijn van uw organisatie. Een slechte verbinding kan namelijk een verloren dag qua productiviteit en zelfs inkomsten betekenen. Zorg dan ook dat u deze netwerk basisbehoeftes goed regelt. TelecoMKB Services kan u helpen met het kiezen van de juiste apparatuur voor uw bedrijf.

Routers

Een router verdeelt de internetverbinding binnen bedrijf over alle apparaten die verbinding maken met het netwerk. Een router is het hart van je netwerk. Zorg dat je veilig gebruik kan maken van internet en je netwerk. Met een WPA2 beveiliging op je router is je netwerk beter beschermd.

Lees meer over Routers

Switches

Met behulp van een betrouwbare Switch is het mogelijk PoE apparaten via de net- werkkabel te voorzien van stroom. Onze PoE switches van Draytek beschikken over Gigabit ethernet poorten en zijn o.a. te gebruiken in combinatie met IP telefoons, IP camera’s en access points met PoE on- dersteuning.

Lees meer over switches

Servers

Met een eigen server zorg je ervoor dat je data centraal beschikbaar zijn voor al je medewerkers. Zo kunnen zij makkelijk toegangsrechten krijgen en snel data on- derling delen via het bedrijfsnetwerk dat je daaromheen bouwt.

Lees meer over Servers

Netwerkbeheer

VigorACS SI van DrayTek is een speciaal voor de System Integrator ontwikkeld management systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat de DrayTek producten snel en eenvoudig centraal beheerd kunnen worden.

Lees meer over Netwerkbeheer

NETWERK EXPERTS

telecomkb services

Aaron

“Benieuwd hoe u uw bedrijfsinfrastructuur kunt verbeteren? Wij helpen u hier graag mee.”

Laat ons u er meer over vertellen

De mogelijkheden qua Netwerken zijn eindeloos. Laat ons u meer vertellen wat het voor uw organisatie kan betekenen.

CAPTCHA code:
captcha
Voer aub de CAPTCHA code hieronder in en druk op “Verzenden”