Project omschrijving

Het werken van de toekomst

U hebt er waarschijnlijk al veel over gehoord: het werken in de Cloud. Bestanden hoeven niet langer lokaal op een computer opgeslagen te worden, maar zijn altijd en overal voor u en uw organisatie beschikbaar. Door middel van een Virtual Private Server (VPS) heeft u grote opslagmogelijkheden, maar niet de kosten van een server op locatie. De mogelijkheden van de Cloud zijn nu al groots en blijven groeien!

Office 365

Bereikbaarheid is voor iedere onderneming van groot belang. U wilt immers geen enkele kans op nieuwe business missen. Soms is het versturen van een e-mail makkelijker dan bellen. Daarom is het belangrijk voor bedrijven dat alles met betrekking tot het e-mailverkeer goed is ingesteld.

Lees meer over Office 365

Cameramanager

Beheer uw camera’s en bekijk beelden op uw computer, smartphone en tablet. U kunt onze applicatie gebruiken om push-notificaties te ontvangen via de mobiele app of via e-mail.

Lees meer over Cameramanager

Spam- en virusbescherming

Met de Endpoint Security oplossingen van G DATA kunt u uw IT-infrastructuur beveiligen tegen virussen, spionageaanvallen en andere gevaren. Naast de op handtekeningen gebaseerde beveiligingsfuncties, omvat onze software proactieve technologieën die zelfs de nieuwste malware herkennen en verwijderen

Lees meer over Spam- en Virusbescherming

Virtual Private Server

Een Virtual Private Server (VPS) is uitermate geschikt als u gebruik wilt maken van een eigen server, maar uw technische kennis niet toereikend is voor een Dedicated Server.

Lees meer over Virtual Private Servers

CLOUD EXPERTS

Onze experts George

George

“Werken in de Cloud is de nieuwe standaard. Nooit eerder waren zaken als data-opslag en het delen van bestanden zo eenvoudig.”

Laat ons u er meer over vertellen

De mogelijkheden qua Cloud zijn eindeloos. Laat ons u meer vertellen wat het voor uw organisatie kan betekenen.

Uw naam (verplicht)

Uw bedrijfsnaamnaam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoonnumer

Onderwerp

Uw bericht

CAPTCHA code:
captcha
Voer aub de CAPTCHA code hieronder in en druk op “Verzenden”