Cloud

Cloud2017-07-19T14:57:33+00:00

Project Description

Het werken van de toekomst

U hebt er waarschijnlijk al veel over gehoord: het werken in de Cloud. Bestanden hoeven niet langer lokaal op een computer opgeslagen te worden, maar zijn altijd en overal voor u en uw organisatie beschikbaar. Door middel van een Virtual Private Server hoeft u grote opslagmogelijkheden, maar niet de kosten van een server op locatie. De mogelijkheden van de Cloud zijn nu al groots en blijven enkel groeien!

Office 365

Bereikbaarheid is voor iedere onderneming van groot belang. U wilt immers geen enkele kans op nieuwe business missen. Vaak is het handiger om een e-mail te versturen in plaats van te bellen. Daarom is het zaak voor bedrijven dat alles met betrekking tot het e-mailverkeer goed is ingesteld.

Lees meer over Office 365

Cameramanager

Beheer uw camera’s en bekijk beelden op uw computer, smartphone en tablet. U kunt gebruik maken van onze applicatie om push-notificaties via de mobiele app en e-mails als beweging, geluid of warmte.

Lees meer over Cameramanager

Spam- en virusbescherming

Met de Endpoint Security oplossingen van G DATA beveiligt u uw IT-infrastructuur te- gen virussen, spionageaanvallen en andere gevaren. Naast de op handtekeningen ge- baseerde beveiligingsfuncties omvat onze software ook proactieve technologieën die zelfs de nieuwste malware herkennen en verwijderen.

Lees meer over Spam- en Virusbescherming

Virtual Private Server

Virtual Private Server (VPS) is uitermate ge- schikt als je gebruik wilt maken van een ei- gen server, maar je technische kennis niet toereikend is voor een Dedicated Server.

Lees meer over Virtual Private Servers

CLOUD EXPERTS

telecomkb services

George

“Werken in de Cloud is de nieuwe standaard. Nooit eerder waren zaken als data-opslag en meer zo eenvoudig.”

Laat ons u er meer over vertellen

De mogelijkheden qua Cloud zijn eindeloos. Laat ons u meer vertellen wat het voor uw organisatie kan betekenen.

CAPTCHA code:
captcha
Voer aub de CAPTCHA code hieronder in en druk op “Verzenden”