Project Description

Sterk design

Online aanwezigheid begint met een sterke, weldoordachte website. Een website die past bij uw bedrijf. Die website begint met een ontwerp waar over nagedacht is.  Een ontwerp dat tijdloos is zodat je website over een tijd nog net zo relevant is als nu. Met het ontwerpen van een website houden wij altijd rekening met eventuele veranderingen zoals groei, nieuwe diensten of producten enzovoorts.

Eenvoudig bij te houden

Een website wordt pas echt waardevol wanneer u er zelf actief mee aan de slag kunt. Het toevoegen van foto’s of nieuwe teksten is niet langer iets dat door een webbouwer gedaan moet worden, maar kinderspel voor u is. Wij bouwen onze websites voornamelijk op het WordPress content management systeem. Door de gebruiksvriendelijkheid hiervan is het bij uitstek het systeem voor klanten om zelf mee aan de slag te gaan. Merkt u dat het beheer door een volle agenda blijft liggen, dan kunnen we dit ook voor u uit handen nemen.

Vele opties

Naast het bouwen van een website bieden wij nog meer diensten op het gebied van webdesign. Als u wilt weten hoeveel bezoekers uw website trekt en wat deze op uw site doen, kunnen we dit voor uw behouden met behulp van Google Analytics. Wilt u dat uw website goed gevonden wordt binnen Google? Dan kunnen wij ervoor zorgen dat er Search Engine Optimization  op de pagina’s toegepast wordt. Daarnaast doen wij ook een stuk beheer waarbij wij het onderhoud van uw website volledig voor onze rekening nemen. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over updates  of de plugins. Wij bieden een groot scala aan extra diensten voor uw website zodat u het maximale rendement uit uw website kunt halen.

De voordelen:

  • Sterke online aanwezigheid
  • Vergroot uw klantenkring

  • Meetbare bezoekersaantallen
  • Goedkope reclame kans

ONZE WEBSPECIALISTEN

telecomkb

Stefan

“Ieder bedrijf heeft voordeel bij een goed ontworpen website die nieuwe klanten trekt en kans op business vergroot.”

Is het tijd voor een nieuwe website?

Vraag naar de mogelijkheden van een website ontworpen en gebouwd door TelecoMKB Services

Uw naam (verplicht)

Uw bedrijfsnaamnaam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoonnumer

Onderwerp

Uw bericht

CAPTCHA code:
captcha
Voer aub de CAPTCHA code hieronder in en druk op “Verzenden”