Zakelijke Telefonie

Vergroot de bereikbaarheid van uw organisatie

Telefonie2018-10-25T14:02:26+00:00

Project Description

VoIP is het nieuwe bellen

Voice over Internet Protocol, ofwel VoIP maakt het mogelijk om over een internetverbinding te bellen en gebeld te worden. Dit biedt bedrijven die overstappen op VoIP een wereld aan mogelijkheden. Door slimme en gemakkelijk te gebruiken software zoals Xelion en 3CX wordt de telefonie naar een hoger niveau getild.

Xelion – Functionaliteiten voor iedere organisatie

VoIP is de standaard geworden in zakelijke vaste telefonie. Beter zakelijk bereikbaar en een ruim scala aan mogelijkheden maken bellen over het internet populair. Xelion biedt een zeer complete telefooncentrale in de Cloud, waarbij een rijk pallet aan functionaliteiten standaard bij de prijs zijn inbegrepen. Hierdoor is een Xelion-centrale een perfecte keuze voor ondernemers!

Lees meer over Xelion

3CX – VoIP Powerhouse

Zakelijke telefonie is de levensader van elk ondernemend bedrijf. 3CX is in de VoIP wereld dé oplossing in de Cloud, waarmee ondernemers hun bedrijfscommunicatie op orde brengen. Medewerkers die altijd, overal en vanaf de vaste telefoon, PC, laptop of smartphone kunnen bellen en gebeld kunnen worden zijn onderdeel van een optimale bereikbaarheid van een organisatie.

Lees meer over 3CX

SIP Trunks

Wanneer u een VoIP-centrale gekozen heeft, is het verstandig om direct voor de beste kwaliteit lijnen te gaan. Dan is de enige logische stap: een SIP Trunk. Deze zorgt ervoor dat uw eigen telefooncentrale verbinding kan maken met het netwerk van TelecoMKB Services. Zo creëert u een VoIP-telefooncentrale met eigen telefoonnummers.

Lees meer over SIP Trunks

TELEFONIE EXPERTS

telecomkb services

George

“Hosted VoIP telefonie is de beste verbeteringsslag dat ieder bedrijf kan maken. Vele aspecten als het doen van zaken gaat ineens zoveel makkelijker.”

telecomkb services

Aaron

“VoIP telefonie is momenteel de beste manier voor bedrijven om te communiceren.”

Laat ons u er meer over vertellen

De mogelijkheden qua Telefonie zijn eindeloos. Laat ons u meer vertellen wat het voor uw organisatie kan betekenen.