Online

Online 2017-07-19T15:15:05+00:00

Project Description

De toekomst is online

Er is veel mogelijk op het gebied van online diensten. Denk bijvoorbeeld aan een eigen domein met hostingpakket waar u een gloednieuwe website op kan laten draaien. Wilt u daarnaast ook nog weten hoeveel bezoekers die website trekt bent u bij ons (nog steeds) aan het goede adres. TelecoMKB Services biedt een groot aantal online diensten waar er ongetwijfeld een of meerdere bij zitten die voor u interessant zijn.

Webdesign

Online aanwezigheid begint met een sterke, weldoordachte website. Een website die past bij uw bedrijf. Die website begint met een ontwerp waar over nagedacht is. Een ontwerp dat tijdloos is zodat je website over een tijd nog net zo relevant is als nu. Met het ontwerpen van een website houden wij altijd rekening met eventuele veranderingen zoals groei, nieuwe diensten of producten enzovoorts.

Lees meer over Webdesign

Webhosting

Wij geloven dat ondernemers willen blijven ondernemen. U komt veelal in een proces waarbij technische termen als .nl, .com, forwarding, standaard email box of niet, php of html, database, adwords en analytics, u om de oren vliegen. Om dit voor u als ondernemer uit handen te nemen bieden wij hosting support. U geeft aan wat u wilt en wij zorgen dat het gebeurt. Gewoon één partij die het regelt. Geen gezeur. Wij zorgen dat het werkt.

Lees meer over Webhosting

Domeinregistratie

Het voordeel van domeinregistratie is dat uw website gemakkelijker wordt gevonden. Daarnaast draagt domeinregistratie bij aan de professionele uitstraling van uw bedrijf of instelling en zullen uw commerciële mogelijkheden toenemen. Wij bieden niet alleen domeinregistratie aan, maar voorzien tevens uw bedrijf of instelling van andere diensten waaronder domeinverhuizing.

Lees meer over Domeinregistratie

WordPress beheer

Wilt u dat uw site altijd netjes up-to-date gehouden wordt en soepel blijft draaien? Wij bieden WordPress beheer als dienst aan om u te ontzorgen. Wij lopen uw site op regelmatige basis na op spam en mogelijke hacks en zorgen dat deze optimaal beveiligd is en dat WordPress en alle plugins netjes bijgehouden zijn.

Lees meer over WordPress beheer

Analytics Rapportages

Wilt u weten hoe goed uw website bezocht wordt? Bent u benieuwd welke pagina’s nu echt goed scoren bij uw bezoekers? U kunt hier inzicht in krijgen via ons Google Analytics pakket.

Lees meer over Analytics Rapportages

ONLINE EXPERTS

telecomkb

Stefan

“Geen bedrijf kan tegenwoordig meer zonder sterke aanwezigheid op het internet. Denk alleen al aan de potentiële klanten die op uw website kijken. Zorg daarom dat alles online goed voor u geregeld is.”

Laat ons u er meer over vertellen

De mogelijkheden met Cameramanager zijn eindeloos. Laat ons u meer vertellen wat het voor uw organisatie kan betekenen.

CAPTCHA code:
captcha
Voer aub de CAPTCHA code hieronder in en druk op “Verzenden”